O NAMA

PRO-TEN Medical Gračanica

Kompanija PRO-TEN MEDICAL d.o.o. prisutna je na tržištu već više od 5 godina u prodaji medicinske opreme. Tokom godina gradili smo kompaniju i stjecali iskustva kako bi se pravovremeno prilagodili vremenu, te mogli odgovoriti na tehnološke i poslovne izazove u svrhu vlastitog razvoja i ispunjenja zahtjeva prema našim korisnicima.

Od samog početka, vizija kompanije bila je postati primjerom/standardom uspješnog predstavnika odabranih svjetski poznatih proizvođača medicinske opreme, a za postizanje tog cilja, služiti se spregom znanja, kvalitete proizvoda i usluga, te ostvariti cjelovita rješenja u izabranim područjima djelovanja, čime će se unaprijediti razina zdravstvene zaštite i ostvariti zadani poslovni ciljevi.

Višegodišnje postojanje i uspješno poslovanje, te saradnja vrhunskim svjetskim kompanijama/dobavljačima svrstavaju nas u sam vrh bosansko-hercegovačkih medicinskih firmi, sa respektabilnom referentom listom.

Uz uobičajenu prodaju privatnim ordinacijama i poliklinikama, te apotekama na području Bosne i Hercegovine, posebno želimo istaknuti naše sudjelovanje na velikom broju javnih nadmetanja.

man arms wrapping his painful wrist with orthopedic bandage

Široka paleta proizvoda

Kao odabrani najbolji ponuđači stekli smo mnoge reference u opremanju zdravstvenih ustanova, kliničkih centara, bolnica, poliklinika, domova zdravlja, zavoda za hitnu medicinsku pomoć, itd…

Zbog iskustva i navedenih aktivnosti vjerujemo da smo pouzdan i siguran partner našim korisnicima.